• Fraktfritt!
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

Friskvård

Styrketräning och balansträning är viktigt även för hundar. En hund som är stark och smidig har lättare för att undvika att bli skadad. Hunden kan parera ett fall eller felsteg lättare och hunden har mer kontroll över var den har sin kropp och sina fyra ben. En stark kropp med vältränade muskler håller längre och den fysiska träningen håller även huvudet igång.

Som grädde på moset är fysträningen även väldigt relationsskapande, så det blir en fantastisk möjlighet att knyta an till sin hund.

Med balansträning kan din hund få bättre' proprioception (medvetenhet om var kroppens alla delar är), bättre balans och bättre blodcirkulation där syre förs dit det behövs och slaggprodukter förs ut ur kroppen.

Jag kan erbjuda kurser i core- och styrketräning.


Vid köp av kurs!

När du köper en kurs, så motsvarar det att du anmält dig till kursen. Du har lagstadgade 14 dagar att ångra ditt köp, därefter är anmälan bindande. Om du påbörjat kursen så kan du inte få någon retur på kursavgiften.

Du kommer via mail få en kallelse till kursen med mer info om kursplats och vad du ska ha med dig. Om du har några frågor kan du alltid kontakta mig på mail [email protected]


Enskild kurs

1 950 kr
I lager.

FRILUFTS-FYS

Slutsåld

Jag är certifierad Balansbollsinstruktör (ReDog) och är även med i Styrkehunden som leds av Nordisk Heste- og Hundeterapiskole, Norge.

Jag är intresserad av hur du kan inkorporera styrketräning för hunden i vardagen och håller utöver traditionella balansbolls- och styrketräningskurser även kurser i Friluftsfys där vi använder oss av miljön för ett fyspass för hunden.